مرجع کامل عکس , سرگرمی, دانلود

پل بین کاربران و سایت های مورد نیاز اینترنت,آخرین اخبار ایران و جهان,سایت مرجع شما در اینترنت

مرجع کامل عکس , سرگرمی, دانلود

پل بین کاربران و سایت های مورد نیاز اینترنت,آخرین اخبار ایران و جهان,سایت مرجع شما در اینترنت

روشهای نگهداری مواد غذایی

روشهای نگهداری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی, مکان های مناسب برای نگهداری مواد غذایی, نگهداری حبوبات, روش نگهداری حبوبات, نگهداری لبنیات, بهترین ظروف برای نگهداری حبوبات, نگهداری مواد غذایی در یخچال, نگهداری مواد غذایی در فریزر, نگهداری مواد غذایی در قدیم, نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی در یخچال, اصول نگهداری مواد غذایی, نکات مهم برای نگهداری مواد غذایی در یخچال

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

هر کدبانویی باید برای خرید مواد غذایی، پول و سلیقه خرج کند اما این هم کافی نیست. هر ماده غذایی بعد از ورود به آشپزخانه باید به محلی مناسب منتقل و آنجا نگهداری شود….

همه می دانیم که بهتر است گوشت، تخم مرغ، شیر، میوه، سبزی و شیشه آب را در یخچال نگاه داریم اما بقیه مواد غذایی را باید کجا و چطور نگه داشت؟ کافی است نگاهی به جای جای آشپزخانه تان بیندازید تا آمار خوراکی هایی که خارج از یخچال نگهداری می کنید دست تان بیاید. ما این بار خواستیم به مواد غذایی داخل کابینت ها سرکی بکشیم و برای این منظور با دکتر آراسب دباغ مقدم دکترای تخصصی صنایع غذایی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ارتش گفت وگویی داشتیم.

▪ آقای دکتر! لطفا برایمان بگویید که چرا برخی غذاها را باید حتما در یخچال بگذاریم اما برخی دیگر را می توانیم در محیط باز هم نگهداری کنیم؟

اصولا مواد غذایی از جنبه نگهداری به ۲ گروه تقسیم می شوند: دسته اول مواد غذایی فسادپذیرند که باید در شرایط سرما نگهداری شوند. در صنایع غذایی دو نوع سردخانه داریم؛ سردخانه بالای صفر درجه سانتی گراد که همان محیط یخچال است و سردخانه زیر صفر درجه سانتی گراد که فضای فریزر را در برمی گیرد. دسته دوم مواد غذایی ای هستند که فسادپذیری کمتری دارند. این گروه را باید در مکان های خشک، خنک و دور از تابش مستقیم نور خورشید قرار دهیم. البته این گروه بندی کلی است و هر ماده غذایی شرایط منحصر به فردی را هم می طلبد.

▪ آیا ظرف ماده غذایی در نگهداری آن اهمیتی دارد؟

بله. بسیاری از مواد غذایی به عنوان نمونه یک بسته آرد در یک نوبت مصرف نمی شوند. در نگهداری از این مواد غذایی بهتر است از ظروفی که خود کارخانه ماده غذایی را در آن بسته بندی کرده، استفاده شود. اگر ماده غذایی به خصوصی ظرف مناسبی ندارد باید بعد از باز شدن در بسته آن را به نحوی نگهداری کرد که در معرض هوا و رطوبت قرار نگیرد. این ۲ عامل شرایط را برای رشد میکروارگانیسم ها مساعد می کنند.

▪ چرا گاهی اوقات غلات، حبوبات و سایر خشکباری که در کابینت نگه می داریم، دچار آفت و حشرات ریز می شوند؟

برخی افراد تصور می کنند که آفت ها به خشکبار داخل کابینت و انباری حمله و در میان آنها لانه گزینی می کنند اما به طور معمول این خوراکی ها در مزارع کشاورزی و طی فرآیند تولید یا انبارداری کارخانه ها به تخم آفات آلوده می شوند و اگر طی نگهداری آنها در منزل شرایط مساعدی برای آفات فراهم شود از تخم درمی آیند.

▪ چه شرایطی؟

رطوبت، گرما و تهویه نامناسب هوا سبب خروج حشرات از تخم ها می شوند. به عنوان نمونه کیسه خشکبار را کف انباری، کابینت یا آشپزخانه می گذاریم در حالی که محل نگهداری مواد غذایی باید از گردش هوای مناسبی برخوردار باشد.

▪ آیا کارخانه های صنایع غذایی برای پیشگیری از آلودگی محصولات به این آفات تدابیری نیندیشیده اند؟

امروزه در کارخانجات معتبر صنایع غذایی با استفاده از پرتوی گاما یا گاز اکسیداتیلن محصولات خود را ضدعفونی می کنند و به این ترتیب تخم ها و حشرات ناشی از آنها نمایان نخواهند شد.

▪ یعنی این محصولات دیگر به هیچ عنوان دچار آفت نخواهند شد؟

خیر اما آفت زدگی آنها به تاخیر خواهد افتاد. به هر صورت بهتر است برای نگهداری از خشکبار در منازل ۳ نکته ای که عرض کردم رعایت شود.

▪ آیا می توانیم این گونه خوراکی ها را در یخچال نگه داریم که دیگر دچار آفت نشوند؟

این دسته خوراکی ها خشک اند و تمایل زیادی به جذب رطوبت دارند. رطوبت یخچال بالاست بنابراین نگهداری خشکبار در یخچال کیفیت آنها را دستخوش تغییر خواهد کرد.

▪ پس این خوراکی ها را کجا نگه داریم؟

بهتر است مواد غذایی خشک را در قسمت هایی از خانه نگه داریم که خنک ترند. آشپزخانه معمولا گرم است. انباری های خنک محلی مناسب اند. به علاوه بهتر است بسته چنین خوراکی هایی را مستقیما روی زمین یا به طور فشرده قرار ندهید. در عوض از قفسه بندی های مشبک برای چیدن بسته خشکبار استفاده کنید. در ضمن توصیه می کنم خشکبار را برای استفاده کوتاه مدت خریداری کنید تا کیفیت و ارزش غذایی آنها حفظ شوند.

▪ برنج را باید کجا و چگونه نگه داریم؟

بهتر است گونی های برنج را روی پالت نگاه دارید. پالت جسمی سکومانند از جنس فلز، پلاستیک یا چوب است. انواع فلزی و پلاستیکی و مشبک آن بهترند چون قابلیت شست وشو و جریان هوا دارند. اگر برنج را برای مصرف طولانی مدت خریداری کرده اید از قرص های برنج استفاده کنید. برای حفظ ایمنی قرص را در قوطی کبریت سوراخ شده ای قرار دهید تا گاز فسفین آزاد و از آفت زدگی جلوگیری شود.

▪ برای نگهداری از ادویه ها چه توصیه ای دارید؟

قبل از هر چیز باید بگویم که ادویه ها را به میزان مختصر تهیه کنید تا عطر، طعم و کیفیت خود را به مرور زمان از دست ندهند. ادویه ها، پودرهایی خشک اند که باید در محیطی خشک و خنک نگهداری شوند. در این مورد یخچال توصیه نمی شود و بهتر است آنها را درون شیشه های دردار کوچکی داخل کابینت های بالایی آشپزخانه نگهداری کرد تا بویی را از محیط به خود جذب نکنند.

▪ خلال خشکبار در پخت و پز کاربرد زیادی دارد. آیا برای نگهداری آنها باید نکته به خصوصی را رعایت کرد؟

خلال ها جذب رطوبت بالایی ندارند و می توان آنها را در یخچال گذاشت. به علاوه امروزه در کارخانجات برای خشکبار از بسته بندی های ضد رطوبت استفاده می شود.

▪ لطفا درباره عوامل میکروسکوپی که ممکن است در خشکبارها رشد کنند، توضیح دهید؟

برخی افراد تصور می کنند که قارچ را باید حتما به چشم دید اما اگر حبوبات، مغزها و غلات به مدت طولانی در شرایط نامناسب (گرما، رطوبت زیاد و تهویه نامناسب) نگهداری شوند، احتمال رشد قارچ های میکروسکوپی و عفونت افلاتوکسین در آنها بالا خواهد رفت.

▪ نمک هم ماده ای خشک است. بهترین فضای آشپزخانه برای نگهداری آن کجاست؟

نمک ماده خشکی است که تمایل زیادی به جذب رطوبت دارد. روش هایی مانند استفاده از ژل های جاذب رطوبت در کنار نمک مفیدند اما به دلیل مسایل ایمنی بهتر است در خانه از آن استفاده نشود. بنابراین توصیه می کنیم نمک را در ظرف در بسته ای داخل کابینت بگذارید و یادتان باشد که فضای مجاور اجاق گاز معمولا هنگام طبخ غذا رطوبت بالایی دارد.

▪ درباره نگهداری روغن ها هم توضیح می دهید؟

در نگهداری از روغن حتما باید آنها را از گرما، نور و هوا دور نگه داشت. هوا اکسیژن دارد که سبب ایجاد طعم گس فلزی مانند در روغن خواهد شد.

▪ برای حفظ خصوصیات قهوه چه توصیه ای دارید

قرار دادن قهوه به مدت طولانی در معرض هوا سبب از دست رفتن طعم و جذب رطوبت و ایجاد کپک های میکروسکوپی در آن خواهد شد. بنابراین قهوه را به میزان کم خریداری کنید و در جای خشک و خنک بگذارید.


ما برای نگهداری مواد غذایی به بهترین شکل برای شما پیشنهاداتی داریم:
۱- ظروف نگهداری غلات در ظروف دربسته بوده و نباید به گونه‌ای در مسیر عبور و مرور باشد که احتمال انتقال آلودگی وجود داشته باشد. همچنین این ظروف باید بر روی پالت قرار داشته و در جای خشک و خنک نگهداری شوند.

۲- از پیچاندن انواع نان در داخل روزنامه یا قرار دادن در داخل کیسه نایلون سیاه (بازیافتی) خودداری شود.

۳- توصیه می‌شود نان مصرفی را روزانه تهیه کنید. اگر امکان چنین کاری نیست باید نان به شکل اصولی قبل از قرار دادن در داخل نایلون تمیز و خنک شود زیرا در غیر این صورت نان داغ در داخل نایلون اصطلاحاً عرق کرده و با توجه به رطوبت حاصل از تعریق ممکن است کپک بزند. بعد از خنک کردن نان می‌توان آن را در داخل نایلون تمیز قرار داد و در فریزر به مدت بیشتری نگهداری کرد.

۴- ضایعات نان باید در ظرف مجزا نگهداری و در سریع‌ترین زمان ممکن از آشپزخانه خارج شود.
۵- برنج، رشته آشی، رشته پلویی و… باید در انبار خشک و خنک نگهداری شود.

۶- توصیه می‌شود آرد را در محیط بسیار خنک یا در داخل بسته‌بندی مناسب به شکلی که رطوبت را جذب نکند در یخچال نگهداری کنید.

۷- قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن آن را تسریع می‌کند. بنابراین بهتر است داخل یخچال نگهداری نشود.

۸- برای نگهداری برنج، آن را با نمک نیم‌کوب مخلوط کنید و به دور از آفتاب برنج را با دقت پاک کنید. برنج بسیار جاذب بو است، پس باید در مکانی سرد و خشک و دور از پیاز و سیر نگه‌داری شود.

۹- بهتراست برنج را در ظروف پلاستیکی دهان گشاد نگه‌داری کنیم. گونی‌های برنج را نیز باید در مکانی بالا‌تر از سطح زمین (روی پالت) و دور از دسترس جوندگان نگهداری کنید. استفاده از ۳۰ گرم یخ خشک در یک گالن برنج سبب افزایش ماندگاری آن خواهد شد.

۱۰- برای نگهداری میوه‌ها و سبزی‌ها در یخچال اول آن‌ها را بشویید و بعد خشک کرده، نگه دارید.

۱۱- دائما میوه‌ها را بازبینی کنید و اگر خراب یا له شده‌ای در میان آن‌ها وجود داشت جدا کنید.
۱۲- میوه‌ها و سبزی‌ها پس از شستشو باید در یخچال نگه‌داری شوند.

۱۳- در صورت کپک‌زدگی باید سریعاً میوه و سبزی کپک زده از یخچال خارج شود، زیرا باعث انتشار آلودگی در یخچال می‌شود. در صورت مشاهده چنین مواردی باید ظروف نگه‌داری این مواد را نیز از یخچال خارج کرده و به دقت شست‌وشو و ضدعفونی کرد.

۱۴- سبزی و میوه را نباید با نایلون در داخل یخچال قرار داد زیرا تعریق، امکان فساد را بیشتر می‌کند.

۱۵- یخ زدن بهترین شیوه نگه‌داری دراز مدت سبزیجات است.
۱۶- شیر استریلیزه تا زمان بازنشدن درب آن، در صورت نگه‌داری در شرایط خشک و خنک و به دور از تابش مستقیم نور آفتاب، تا ماه‌ها قابلیت نگه‌داری در یخچال را دارا است.

۱۷- با باز کردن بسته بندی یک محصول لبنی مدت ماندگاری آن کمتر می‌شود.
۱۸- بعد از باز کردن حلب پنیر، باید پنیر آن را به ظروف نگه‌داری مناسب، نظیر ظروف شیشه‌ای منتقل کرد و آب پنیر را به آن اضافه کرد.

۱۹- شیر را در ظروف فلزی مانند آهن یا مس نگه‌داری نکنید.
۲۰- از قرار دادن شیر در معرض نور خورشید اجتناب کنید.
۲۱- مواد لبنی را در سرد‌ترین منطقه یخچال نگهداری کنید.

۲۲- گوشت قرمز یا سفید منجمد در قسمت سردخانه یخچال، در دمای ۱۸- درجه سانتیگراد نگه‌داری شود.

۲۳- پس از باز شدن یخ گوشت (دیفراست) از انجماد مجدد آن باید اکیداً خودداری شود. مواد پروتئینی را باید به میزان مورد نیاز برای مصرف از فریزر خارج کرد.

۲۴- برای خارج کردن گوشت از حالت انجماد از روش‌های نادرستی مانند حرارت دادن، خیساندن در آب گرم، گرم کردن توسط پاشیدن آب گرم و مانند آن استفاده نشود.

۲۵- تخم‌مرغ حتما باید در یخچال نگه‌داری شود، بهترین درجه حرارت نگهداری تخم‌مرغ دمای ۴-۰ درجه سانتیگراد و رطوبت ۸۵ درصد است.

۲۶- مناسب‌ترین مکان برای نگه‌داری حبوبات فضاهای سرد و تاریک مانند داخل کابینت است. نور و حرارت بالا باعث ایجاد کهنگی و تغییر طعم و خواص تغذیه‌ای حبوبات می‌شوند.

۲۷- هرگز نباید سطح تخم‌مرغ را تا قبل از هنگام مصرف شست.
۲۸- در مناطق گرم می‌توان حبوبات را در ظروف در بسته و در داخل یخچال نگه‌داری کرد.

۲۹- بهترین ظروف برای نگهداری حبوبات، ظروف شیشه‌ای دهان گشاد با درهای فلزی دسته‌دار است.


۳۰- حبوبات نباید در معرض رطوبت قرار بگیرند.
۳۱- به ازای هر یک ساعت نگه‌داری تخم‌مرغ در دمای اتاق یک روز از عمر نگه‌داری آن کاسته می‌شود.

۳۲- روغن‌ها و چربی‌ها ترکیبات فاسدشدنی هستند و وجود رطوبت، مجاورت با اکسیژن هوا، آهن و مس، حرارت و نور باعث فساد روغن می‌شود، بنابراین روغن‌ها را باید در محل خشک و خنک و دور از نور و در ظرف در بسته نگه‌داری نمود.

۳۳- مواد غذایی حاوی چربی را باید در ظروف در بسته یا بسته‌بندی مناسب در یخچال نگه‌داری نمود. تا حد امکان پس از باز کردن در روغن، باید آن را در یخچال یا جای خنک نگه‌داری نمود.

۳۴- درپوش ظرف روغن را پس از هر بار مصرف باید بست و در جای خنک و دور از نور و حرارت نگه‌داری کرد.
۳۵- از ظروف آلومینیومی برای سرخ کردن غذا و نگه‌داری روغن نباید استفاده کرد.

۳۶- نمک یددار را باید در ظروف تیره در بسته و به دور از نور مستقیم خورشید نگه‌داری کرد.

۳۷- شیرینی خشک در دمای اتاق قابل نگه‌داری است، ولی شیرینی‌تر و خامه‌ای حتما باید در یخچال و حداکثر تا ۳ روز بعد نگه‌داری شود.

۳۸- پس از باز کردن در قوطی رب گوجه فرنگی، محتوی قوطی را در یک ظرف شیشه‌ای دردار ریخته و آن را در یخچال قرار دهید.

۳۹- باقی‌مانده غذا‌ها را در یخچال و سردخانه نگه‌داری کرده، از گرم کردن چندباره آن خودداری کنید.
۴۰- در هیچ شرایطی روغن گرم یا داغ را نباید درون ظروف پلاستیکی ریخت.

روشهای نگهداری مواد غذایی

نگهداری میوه وسبزیجات :

شما می توانید میوه ها وسبزیجات خود را تا مدتی به خوبی نگهداری کنید، بدون اینکه خراب شوند. طریقه ی نگهداری میوه ها و سبزیجات عبارتند از:

 

 

شما می توانید کاهو را داخل روزنامه بپیچید و در داخل کیسه فریزرگذاشته و داخل یخچال قرار دهید. هفته ها به همین صورت کاهو تازه می ماند.

 

۲- تمام میوه ها داخل روزنامه برای مدت طولانی تازه می ماند(انگور- سیب- گلابی و…)

 

۳- خیار را می توانید بشوئید. سپس آنرا کاملاُ خشک کنید. داخل ظرف در بسته قرار داده و داخل یخچال بگذارید. برای مدت طولانی تازه می ماند.

 

۴- سبزی خوردن را هم می توان مانند خیار نگهداری کرد و همچنین داخل پارچه درون یخچال هم تازه می ماند.

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری سیب زمینی :

 

۱- چند عدد سیب درختی لابه لای سیب زمینی ها بریزید ، سیب زمینی ها تازه می ماند .

 

۲- می توانید روی سیب زمینی ها را با پارچه ی مشکی بپوشانید تا مانع رسیدن نور به آن ها شود . با این روش نیز سیب زمینی ها تازه می ماند .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری غوره :

 

اگر غوره تازه دوست دارید می توانید غوره را از خوشه جدا کنید داخل ظرف ریخته و روی آن آبغوره بریزید البته باید توجه داشته باشید که ، حتماٌ داخل یخچال نگهداری کنید . به این روش غوره غوره می گویند .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری رطب :

 

اگر از جمله ی کسانی هستید که رطب بیشتر از خرما دوست دارید ، برای نگهداری و ذخیره ی رطب آن را داخل ظرف در بسته ریخته و داخل فریزر بگذارید ، هم تازه می ماند و هم اینکه یخ نمی بندد و همیشه می توانید رطب تازه داشته باشید .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری زرشک :

 

برای نگهداری زرشک آن را داخل فریزر قرار دهید هم تازه می ماند و هم یخ نمی بندد .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری هویج :

 

برای نگهداری هویج و چغندر آن ها را داخل صندوق ریخته و روی آن شن نرم بریزید بطوریکه به هم نچسبند و از هم فاصله داشته باشند .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری آرد :

 

آرد را باید در جای خشک و تاریک نگهداری کنید تا از خراب شدن آن جلوگیری شود .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری روغن :

 

برای نگهداری روغن از ظروف شیشه ای استفاده نکنید . ظروف سفالی یا لعابی برای اینکار مناسبتر است . اگر خواستید از ظروف شیشه ای استفاده کنید از شیشه ای استفاده کنید ، که رنگ آن تیره و کدر باشد .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری چای عطری :

 

اگر در خانه از چای عطری استفاده می کنید برای اینکه بعد از مدتی چای ، عطر خود را از دست ندهد چای را داخل ظرف در بسته نگهداری کنید و اگر از خود پاکت چای استفاده می کنید ، پاکت چای را داخل کیسه ی پلاستیکی قرار دهید و در کیسه را محکم گره بزنید ، تا عطر آن تا آخر باقی بماند .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری نان :

 

۱- اگر داخل کیسه ی نان یک پر ساقه کرفس بگذارید نان مدت بیشتری تازه می ماند .

 

۲- می توانید نان ها را داخل پلاستیک فریزر قرار داده و داخل فریزر نگهداری کنید . در موقع لزوم نان ها را از فریزر خارج کرده و داخل سینی با حرارت کم ، گرم کنید .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

چند نکته در مورد نگهداری حبوبات :

 

۱- لابه لای حبوبات چند برگ از درخت گردو قرار دهید .

 

۲- حبوبات را با نمک فراوان مخلوط کنید .

 

۳- حبوبات را داخل فریزر نگهداری کنید .

 

۴- می توانید حبوبات را فقط یک جوش داده ( آب را جوش آورده حبوبات را داخل آب جوش بریزید تا یک جوش بخورد ) داخل آبکش ریخته و آنرا خشک کنید به هیچ عنوان دچار آسیب دیدگی نمی شوند (روش قدیمی ها)

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

چند نکته در مورد نگهداری کیک :

 

اگر قسمتی از کیک معمولی را خورده اید و بقیه ی آنرا می خواهید نگهداری کنید یک تکه نان را آب بزنید و روی کیک قرار دهید . و آنرا در جعبه بگذارید و در یخچال قرار دهید . رطوبت نان سبب می شود کیک تازه بماند . در صورتی که کیک شما میوه ای است چند قاچ سیب کنار آن بگذارید و داخل یخچال قرار دهید .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

روش نگهداری کیک خامه ای :

 

کیک خامه ای را داخل جعبه ی کیک قرار دهید سپس جعبه را داخل کیسه پلاستیک گذاشته در آن را محکم ببندید و در یخچال قرار دهید . کیک خامه ای درون فریزر نیز تازه می ماند .

 

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

روش نگهداری بیسکویت :

 

اگر می خواهید بیسکویت شما ترد و شکننده باشد و صدای مخصوص خود را داشته باشد . چند حبه قند داخل جعبه بیسکویت بیندازید . در ضمن هرگز بیسکویت را قوطی یا پاکت پلاستیکی قرار ندهید .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

خشک کردن و نگهداری سبزیجات :

 

بیشتر خانم ها سبزیها را بصورت خشک استفاده می کنند . باید در نظر داشته باشید که سبزیها را حتماٌ در سایه خشک کنید تا تغییر رنگ ندهند . در ضمن سبزیهای خشک را نباید بیشتر از شش ماه نگهداری کرد . زیرا کهنه می شوند و خاصیت خود را ز دست می دهند .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری پنیر :

 

برای جلوگیری از خشک شدن پنیر ، دستمالی را که با سرکه مرطوب کرده اید دور پنیر بپیچید.

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری دانه ذرت :

 

دانه ذرت را در داخل فریزر نگهداری کنید . با اینکار از چروک شدن ذرت جلوگیری می شود . قبل از اینکه دانه های ذرت را بو بدهید ، کمی آب سرد روی آن بریزید .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری کشک :

 

برای نگهداری کشک سائیده می توانید کشک ها را داخل قالب جا یخی ریخته و داخل فریزر بگذارید ، تا یخ ببندد . سپس آنها را از قالب جدا کرده داخل کیسه فریزر ریخته و داخل فریزر نگهداری کنید و در موقع لزوم از آن استفاده کنید .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری آبلیمو در یخچال :

 

اگر شیشه آبلیمو را در یخچال می گذارید حتماٌ درب آنرا ببندید چون باعث می شود که عمر یخچال کوتاه شود .

 

 

روشهای نگهداری مواد غذایی

 

نگهداری قارچ :

قارچ را نباید شست بلکه باید آنرا داخل پاکت کاغذی بسته بندی و در فریزر نگهداری کنید اگر قارچ را داخل کیسه پلاستیک بگذارید خراب می شود .

 

 

The post روشهای نگهداری مواد غذایی appeared first on روزگار.


جهت مشاهده کامل مطلب به ادامه مطلب رجوع کنید.

بهترین روش های نگهداری مواد غذایی - بیتوته www.beytoote.com/housekeeping/.../food-storage1-methods1.html‏ - ذخیره شده - مشابه مردم برای نگهداری مواد غذایی روشهای کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل می‌تواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت این ... روشهای نگهداری مواد غذایی - روزگار rouzegar.com/housekeeping/.../food-preservation-techniques‏ - ذخیره شده - مشابه نگهداری مواد غذایی مکان های مناسب برای نگهداری مواد غذایی,نگهداری لبنیات,بهترین ظروف برای نگهداری حبوبات,نگهداری مواد غذایی در یخچال,نگهداری حبوبات ,روش ... [PPT] روشهای نگهداری مواد غذایی www.zums.ac.ir/files/cityhealth/mavad_gazaii.ppt‏ - ذخیره شده - مشابه 1. روشهای نگهداری مواد غذایی عزیزه غرقی کارشناس بهداشت محیط بهار 92. بشر از ابتدای خلقت به موازات تلاش برای معاش روزانه همیشه در فکر ذخیره و نگهداری مواد غذایی هم ... تصاویر برای روشهای نگهداری مواد غذایی روش نگهداری مواد غذایی در یخچال - خانه داری آکا www.akairan.com/khanehdari/behdasht1/11090.html‏ - ذخیره شده خانه داری نگهداری موادغذایی روش نگهداری مواد غذایی در یخچال,مواد غذایی گوناگون و متعدد برای مدت طولانی,یخچال کار,وجود دارد,معمولاً افراد,است,می‌شوند,فراموشی. یوسف اقبلی - اصول و روش های نگهداری مواد غذایی www.aghbali.blogfa.com/post-14.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه 18 سپتامبر 2012 ... اصول و روش های نگهداری مواد غذایی: برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده و فاسد کننده با در نظر گرفتن نوع آلودگی روشهای مختلفی استفاده می ... بهداشت، نگهداری و خرید مواد غذایی - تبیان www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=258‏ - ذخیره شده - مشابه چند نکته مهم درباره نگهداری مواد غذایی در فریزر; یخ زدایی مواد فریز شده اگر به درستی انجام گیرد باعث حفظ مواد مغذی می شود و چنانچه به روش ناصحیح انجام شود باعث ... بهترین روش های نگهداری از مواد غذایی-پرشین پرشیا www.persianpersia.com/health/hdetails.php?articleid=1778...‏ - ذخیره شده - مشابه هر کدبانویی باید برای خرید مواد غذایی، پول و سلیقه خرج کند اما این هم کافی نیست. هر ماده غذایی بعد از ورود به آشپزخانه باید به محلی مناسب منتقل و آنجا نگهداری شود. نگهداری غذا - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/نگهداری_غذا‏ - ذخیره شده از روش‌های نگهداری، می‌توان به استفاده از باکتری‌های خوش خیم، مخمرها و قارچ برای اضافه ... نگهداری مواد غذایی معمولا از طریق جلوگیری از رشد باکتری‌ها، قارچ‌ها و سایر ... نحوه نگهداری مواد غذایی - سایت بهداشت محیط ایران www.environmentalhealth.ir/292‏ - ذخیره شده - مشابه نحوه نگهداری مواد غذایی - سایت بهداشت محیط ایران - بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ... روش صحیح نگهداری نان : ... استاندارد روش نمونه گیری از پس آبهای صنعتی. چگونگی نگهداری مواد غذایی در یخچال - مهمترین اخبار ایران و جهان vista.ir/article/3174/چگونگی-نگهداری-مواد-غذایی-در-یخچال‏ - ذخیره شده - مشابه نان: نان را در ظرف مخصوص نان در یخچال بگذارید. اگر فریزر جای کافی دارد، برای نگهداری نان بهتر است. لبنیات: پنیر نرم، شیر، ماست، پودر شیر و غذاهایی از این دست را ... وبلاگ تخصصی نویسندگی - روش های نگهداری مواد غذائی به روش سنتی pomebe.blogfa.com/page/post.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه روش های نگهداری مواد غذائی به روش سنتی. نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی در شکل خود از قدیمیترین روش های نگهدار مواد غذائی است که در اکثر نقاط جهان رایج بوده است و ... [PDF] اصول کلی نگهداری مواد غذایی old4.mui.ac.ir/fdo/images/food_download/.../preservation.pdf‏ - ذخیره شده تاریخچه و وضعیت سردخانه در ایران. ایران از جمله کشورهای پیشکسوت در امر استفاده از سرما به منظور نگهداری مواد غذایی است . نگهداری. مواد غذایی به روش سنتی در مناطق ... شرایط و مدت نگهداری مواد غذایی - معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ... eazphcp.tbzmed.ac.ir/?PageID=1359‏ - ذخیره شده - مشابه ردیف, نام محصول, مدت زمان نگهداری, دمای نگهداری, محل نگهداری. 1, شیر استرلیزه, حداکثر 3 ماه, دمای محیط, خارج و داخل یخچال. 2, شیر پاستوریزه, حداکثر 3 روز, 1-4c, داخل ... : نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی - دانشنامه رشد daneshnameh.roshd.ir/.../mavara-index.php?...نگهداری...مواد+غذایی‏ - ذخیره شده - مشابه تعریف. در صنعت تولید غذا، نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی به فرایندهایی اطلاق می شود که طی آنها، مواد غذایی را طعم دار کرده و به علاوه با استفاده از این روش ها می توان ... حرفه و فن دوره راهنمایی - روش نگهداری مواد غذایی در گذشته jamalabadi.mihanblog.com/post/21‏ - ذخیره شده - مشابه روش نگهداری مواد غذایی در گذشته: قدیمی ها که نه یخچال داشتند و نه فریزر، برای نگه داری مواد غذایی خود از روش های خاصی. استفاده می کردند که نتیجه هم می داد. حال به چند مورد ... علوم و صنایع غذایی - روشهای نگهداری www.arabomid.blogfa.com/cat-32.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه روشهای نگهداری. میکرو ارگانیسمها در هوا، گرد و غبار، خاک، فاضلاب و روی دستها و قسمتهای دیگر بدن وجود دارند و آنقدر فراوان هستند که وجود آنها روی غذا اجتناب ناپذیر ... نگهداری مواد غذایی در گذشته - سنخاس جلس oldsankhast.parsiblog.com/Posts/52/‏ - ذخیره شده - مشابه 26 ژوئن 2014 ... آن ها روش های متفاوتی برای نگهداری مواد غذایی ابداع کرده بودند.در این بخش شیوه های نگهداری مواد غذایی به طور خلاصه پیش روی شما قرار خواهد گرفت: 2. دانلود مقاله رایگان/روشهای نگهداری مواد غذایی | خشک کردن، - قطره www.ghatreh.com/.../دانلود-مقاله-رایگان-روشهای-نگهداری-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده 5 ا کتبر 2015 ... پایگاه خبری شباویز/ روشهای نگهداری مواد غذایی تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ... تحقیق درباره انواع روش های نگهداری مواد غذایی بازدید - سایت پروژه های ... elmiproje.ir/.../تحقیق-درباره-انواع-روش-های-نگهداری-مواد-غذایی-بازدید-.html‏ - ذخیره شده 9 ا کتبر 2015 ... تحقیق درباره انواع روش های نگهداری مواد غذایی بازدید: ,تحقیق درباره انواع روش های نگهداری مو د غذایی بازدید: ,سایت پروژه های علمی. روشهای نگهداری مواد غذایی - سایت علمی دانشجویان ایران www.daneshju.ir/forum/f1453/t49008.html‏ - ذخیره شده - مشابه 27 جولای 2008 ... 14- دود دادن(smoking): دود آلود کردن سطح مواد غذایی بمنظور طعم دادن، پختن و یا نگهداری آنها. در این روش مواد غذایی را در معرض دود حاصل از سوختن چوب قرار ... نگهداری صحیح میوه و سبزی و مواد غذایی در یخچال - مجله پزشکی مادر www.ir-med.com/.../4015-نگهداری-صحیح-میوه-و-سبزی-و-مواد-غذایی-در-یخچال‏ - ذخیره شده سرد کردن و انجماد یکی از متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است که موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می شود. استفاده از یخچال برای نگهداری برخی مواد غذایی فاسد ... [DOC] بعد از پخت www.arakmu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=3800d28c...‏ - ذخیره شده - مشابه نحوه تهیه غذا و نگهداری آن بعد از پخت. نویسنده: عصمت عباسی. اهداف آموزشی : 1 دانستن عوامل آلوده کننده موادغذایی 2 آشنایی با روش های نگهداری مناسب موادغذایی [DOC] نگهداری مواد غذایی در یخچال www.arakmu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=c1e2c4b6...‏ - ذخیره شده - مشابه نگهداری مواد غذایی در یخچال. سرد کردن و انجماد یکی از متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است که موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می شود. استفاده از یخچال برای ... حسین حاجیان فر - کارشناس ارشد تغذیه - روشهای نگهداری مواد غذایی 1 www.drhajianfar.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID...‏ - ذخیره شده در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می ... روش انجماد مواد غذایی به این صورت انجام می گیرد که آب داخل سلولی و خارج سلولی به ... یک سبد سلامتی - بهداشت مواد غذایی و نحوه نگهداری آنها www.1sh85.blogfa.com/post-21.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه 3- روشهای پیشگیری از فساد مواد غذایی را بداند. 4- نحوه نگهداری مواد غذایی با استفاده از روش سرما و گرما را بداند. مقدمه : مفهوم گسترده بهداشت مواد غذایی عبارتند از ... اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی محمد مهدی محمدی www.bpums.ac.ir/Faculty-mohammadi-course-103.htm‏ - ذخیره شده پورتال علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر, بیمارستان ها ,مراکز درمانی بهداشتی , نشریات و مراکز تحقیقات بوشهر, مقاله روش های نگهداری مواد غذایی به طریق سنتی و تقسیم بندی روش ها bankmaghale.ir/مقاله-روش-های-نگهداری-مواد-غذایی-به-طری/‏ - ذخیره شده مقاله روش های نگهداری مواد غذایی به طریق سنتی و تقسیم بندی روش ها مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۱۹ صفحه است . بلافاصله بعد از ... روش های نگهداری و مراقبت از غذا - راسخون rasekhoon.net/.../روش%20های%20نگهداری%20و%20مراقبت%20از%20غذا/‏ - ذخیره شده - مشابه مراقبت و محافظت از غذا در برابر فساد مواد غذایی در حفظ سلامت وپیشگیری از بروز بیماری ها اهمیت بسزایی دارد .در این مقاله به نکات مهمی در زمینه مراقبت از مواد غذایی و ... نگهداری مواد غذایی مایکت myket.ir/app/com.samira.../نگهداری%20مواد%20غذایی‏ - ذخیره شده 13 ا کتبر 2015 ... نگهداری مواد غذایی به مدت طولانی تر اصول و روش هایی داره که اگه بلد باشیم کمک می کنه بسیاری از مواد غذایی مون همچنان تازگی و کیفیت خود را حفظ ... نگهداری این مواد غذایی در فریزر ممنوع است! - نمناک namnak.com/8057-نگهداری-مواد-غذایی.html‏ - ذخیره شده - مشابه نگهداری مواد غذایی به روش و شیوه ای درست در حفظ سلامت و مواد مغذی موجود در آنها نقشی اسای دارد که در این بخش بهآ ن دسته ازمواد غذایی که نگهداری آنها در فریزر ممنوع است ... [PDF] UserFiles/اصول و روش های نگهداری مواد غذایی.pdf www.bmsu.ac.ir/.../اروش%20های%20نگهداری%20مواد%20غذایی.pdf‏ - ذخیره شده - مشابه ﺑﺴﻤﻪ ﺗﻌﺎﻟﻲ. ﻣﺮﻛﺰ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت و ﺗﻮﺳﻌﻪ آﻣﻮزش ﭘﺰﺷﻜﻲ. داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺑﻘﻴﻪ. اﷲ. –. اداره آﻣﻮزش. ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ. رﻳﺰی درﺳﻲ. اﻟﮕﻮی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ دوره آﻣﻮزﺷﻲ. (. Course plan. ) درس. : اﺻﻮل وروش ﻫﺎی ﻧﮕﻬﺪاری ... رهیار - روش های نگهداری مواد غذایی – پایه سوم ( دبستان پونک ) www.rahyar.net/9832‏ - ذخیره شده روش های نگهداری مواد غذایی – پایه سوم ( دبستان پونک ). تاریخ درج: اردیبهشت 1394. عنوان فعالیت: تهیه کمپوت سیب. ابتدا دانش آموزان دست های خود را شستند، سپس هر ... بهترین روش انجماد مواد غذایی - Bartarinha.IR | برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/171218/بهترین-روش-انجماد-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده 21 ژانویه 2015 ... مجله سیب سبز - نسرین خسروشاهی: یکی از راه‌های نگهداری مواد غذایی، منجمد کردن آنهاست . به این ترتیب می‌توان مدت طولانی‌تری مواد غذایی را نگه داشت و ... نگهداری مواد غذایی در منزل | سبک زندگی سالم - خانه 20115.ir/life_style/نگهداری-مواد-غذایی-در-منزل/‏ - ذخیره شده - مشابه 9 نوامبر 2012 ... اصول و اهداف نگهداری مواد غذایی. در انواع روش های سالمسازی و نگهداری مواد غذایی معمولا” اهداف زیر مد نظرکارشناسان ا مر می باشد: v از بین بردن میکروبهای ... آشپزی رنگین - نکات آشپزی و نگهداری مواد غذایی( 9) ashpazierangin.net/category/59‏ - ذخیره شده آشپزی رنگین - نکات آشپزی و نگهداری مواد غذایی( 9) - طرزتهیه انواع غذاهای ایرانی و ... روش نگهداری موز در یخچال ... امواج ماکروویو بر مواد غذایی تاثیرات مختلفی دارد. روش انجماد صحیح مواد غذایی برای نگهداری در فریزر : سایت پزشکان ... www.pezeshk.us/?p=6793‏ - ذخیره شده - مشابه 1 آوریل 2007 ... امروزه نگهداری مواد غذایی در فریزر و مصرف آن در طول ماه های آینده به امری طبیعی در بین خانواده ها تبدیل گشته است . سایت پزشکان بدون مرز سعی دارد ... نگهداری طولانی مدت مواد غذایی به کمک فناوری نانو nano.ir/newstext.php?Code=2137‏ - ذخیره شده - مشابه 13 ژوئن 2006 ... شرکت‌های مختلف دیگری نیز در توسعه صنعت بسته‌بندی مواد غذایی پیش‌گام هستند که فعالیت‌هایشان در زمینه روش‌های بهبود ایمنی نگهداری غذا معطوف ... روش های نگهداری مواد غذایی :: دانلود برنامه های اندروید android-download.blog.ir/.../روش%20های%20نگهداری%20مواد%20غذایی‏ - ذخیره شده 30 ا کتبر 2015 ... بهترین روش های نگهداری مواد غذایی - بیتوته www.beytoote.com/.../food-storage1- methods1.html Translate this page نگهداری مواد غذایی مکان های ... [PDF] در مورد نگهداری مواد غذایی در یخچالی: www.mums.ac.ir/shares/drug/drug.../yakhchal%20pamfelet.pdf‏ - ذخیره شده - مشابه 1. 2. 3. مقدمه: سرد کردن و منجمد کردن یکی از متداول ترین. روش های نگهداری مواد غذایی است که موجب. طوالنی شدن زمان ماندگاری می شود. استفاده. از یخچال برای نگهداری برخی ... انواع وطرز نگهداری مواد غذایی مردم روبخت در 100سال پیش - روستای رویخت royokht.blogfa.com/post-41.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه روستای رویخت بیرجند از قدیم تا کنون - انواع وطرز نگهداری مواد غذایی مردم روبخت ... 3- روش نگهداری گوشت و استخوان :استخوانها را با گوشت هایی که روی آنها بود تکه تکه ... آشنایی با اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی - Free Web Space samanehmsh.150m.com/7.htm‏ - ذخیره شده - مشابه آشنایی با اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی. برای آنکه مواد غذایی را از عوامل آلوده و فاسد کننده حفظ کنیم با در نظر گرفتن نوع آلودگی احتمالی و نوع ماده غذایی ، بافت و ... [PDF] ٣ـ صنایع غذایی مراحل تهیه و نگهداری محصوالت باال چه تفاوت هایی با هم دا www.chap.sch.ir/sites/default/files/books/.../118-158-C143-3.pdf‏ - ذخیره شده - مشابه در این بخش ابتدا با روش های مختلف نگهداری مواد غذایی، سپس انواع بسته بندی و ... یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است که به صورت های الف( گرم کردن :. روش های اصولی نگهداری مواد غذایی در فریزر و یخ زدایی www.samatak.com/.../basic-methods-for-food-storage-in-the-oven.html‏ - ذخیره شده برای اینکه بتوانید از مواد غذایی به مدت طولانی نگهداری کنید باید این مواد و خوراکی ها در فریزر بگذارید. اما نگهداری از مواد غذایی در فریزر هم نیازمند اصول و روش هایی ... اصول نگهداری مواد غذایی در کافه بازار برای اندروید https://cafebazaar.ir/app/com.zhiwan.negahdari/‏ - ذخیره شده مرجع تمامی راهنمایی ها و روش های نگهداری مواد غذایی** ** دیگه نگران کپک زدن و فاسد شدن مواد غذاییتون نباشید!!! ** دانلود کنید و اگه از برنامه خوشتون اومد برنامه رو خریداری ... بهداشت عمومی - آشنایی با روش های بهداشتی نگهداری و مصرف مواد غذایی publichealtheng.blogfa.com/.../آشنایی-با-روش-های-بهداشتی-نگهداری-و-مصرف-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده - مشابه توصیه های بهداشتی در زمینه نگهداری و مصرف مواد غذایی اگر مواد خوراکی که برای تهیه غذا در یخچال نگهداری می‌شوند، پس از گذشت یک مدت طولانی مورد مصرف قرار ... نگهداری اصولی مواد غذایی - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش health.ajaums.ac.ir/.../News/NewsView.aspx?...0...‏ - ذخیره شده با این وجود دردنیا همه ساله حدود یک سوم مواد غذائی تولید شده به علت عدم استفاده از روشهای مناسب فرایند و نگهداری درسطح کلان دستخوش آلودگی و فساد و اتلاف می شوند و ... دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی - پروژه دات کام www.prozhe.com/مقاله-روشهای-نگهداری-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده 29 سپتامبر 2015 ... شرح مختصر : خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند ... روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از ... با افزایش روز افزون جمعیت جهان ، روشهای نگهداری مواد غذایی ، محصولات ... jamejamonline.ir/.../با-افزایش-روز-افزون-جمعیت-جهان-،-روشهای-نگهداری-مواد-غذایی-،-محصولات-کشاورزی-،-دامی-و-سایر-فرآورده-های-جنبی-،-رو...‏ - ذخیره شده سالهاست درتمامی دنیا مواد غذایی را به روشهای مختلف ازجمله خشک کردن ، نمک سودکردن ، کنسرو و روشهای شیمیایی ، نگهداری میکنند. نگهداری موادغذایی - روش نگهداری مواد غذایی در یخچال - صفحه اول envi.ir/.../742-نگهداری-موادغذایی-روش-نگهداری-مواد-غذایی-در-یخچال.html‏ - ذخیره شده بهداشت و نگهداری مواد غذایی - روش نگهداری مواد غذایی در یخچال. پنیرهای به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید ...


لینک منبع و پست :http://rouzegar.com/housekeeping/sustenance/food-preservation-techniques
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.