مرجع کامل عکس , سرگرمی, دانلود

پل بین کاربران و سایت های مورد نیاز اینترنت,آخرین اخبار ایران و جهان,سایت مرجع شما در اینترنت

مرجع کامل عکس , سرگرمی, دانلود

پل بین کاربران و سایت های مورد نیاز اینترنت,آخرین اخبار ایران و جهان,سایت مرجع شما در اینترنت

روشهای نگهداری مواد غذایی ۲

روشهای نگهداری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی, مکان های مناسب برای نگهداری مواد غذایی, نگهداری حبوبات, روش نگهداری حبوبات, نگهداری لبنیات, بهترین ظروف برای نگهداری حبوبات, نگهداری مواد غذایی در یخچال, نگهداری مواد غذایی در فریزر, نگهداری مواد غذایی در قدیم, نحوه نگهداری صحیح مواد غذایی در یخچال, اصول نگهداری مواد غذایی, نکات مهم برای نگهداری مواد غذایی در یخچال

روشهای نگهداری مواد غذایی 2

.توصیه می شود نمکهای یددا ر که در کیسه های مات بسته بندی شده است خریداری نمایید

 · از خرید نمکهای فله ای که توسط افراد دوره گر عرضه میگرددخودداری نمایید.

 · مصرف نمک رادر موادغذایی به حداقل برسانید.

 · نمک یددار را میبایست در آخرین لحظات پخت به غذا اضافه نمود.

 نحوه نگهداری غذا در یخچال :

 · درجه سرمای یخچال راهر از گاه کنترل کنید تا همواره بین صفر تا ۴ درجه باشد.

 · از قرار دادن موادغذایی گرم و بیش از حد ظرفیت در داخل یخچال خودداری نمایید.

 · قبل از گذاشتن سبزی در یخچال آن را تمیز بشویید.

 · میوه جات و موادغذایی کپک زده موجب آلودگی یخچال می شودلذا در صورت مشاهده آنهارا خارج نموده ویخچال آلوده را ضد عفونی نمایید.

 · روی غذای خام و نیم پخته رابپوشانیدیا آنها را بسته بندی و در قسمت پایین مواد غذایی پخته شده نگهداری نمایید.

 · یخچال و فریزر رانزدیک اجاغ گاز یا منبع حرارتی دیگر قرارندهید.

 · باز ماندن دربیخچال برای مدت طولانی و خراب لاستیک دور درب یخچال در افزایش دما موثر است.

 · تمیز کردن مرتب کف وسطوح داخلی یخچال با دستمال تمیز و محلول رقیق جوش شیرین توصیه میشود.

 · مفدار دفعات خرید را زیادتر کنید.غذاهای سرد راپس از خرید درکنار هم نگهدارینمایید و در کوتاه ترین زمان ممکن به به یخچال منتقل نمایید.

 توصیه های بهداشتی در مورد شیر و فرآورده های لبنی :

 · شیر پاستوریزه راحتماًدر داخل یخچال بین صفر تا چهار درجه به مدت حداکثر ۴۸ ساعت نگهداری نمایید.

 · از نگهداری و خریدشیر پاستوریزه در خارج از یخچال خودداری نمایید.

 · چنانچه شیرپاستوریزه بیش از ۴۸ ساعت دریخچال باقی بماند و علائم فساد و بریدگی در آن مشاهده نشود. قبل از مصرف آن را حد اقل به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید.

 · از مصرف خامه و کره غیر پاستوریزه خودداری نمایید.

 · از مصرف پنیر محلی بپرهیزید.

 · بسنتی رنگی باید ازمیوه و یا شربت آن و کاکائو و رنگ طبیعی تهیه شود.

 · از خرید و مصرف دوغ فله ای خودداری نمایید.

 · از مصرف کشک مایع که دارای علائم کیک زده گی و بوی نامطبوع می باشد خودداری نمایید.

 · کشک مایع پاستوریزه را قیل از مصرف۱۰ تا۲۰ دقیقه بجوشانید.

 · توصیه می شود ازپنیر بسته یا برچسب دارای مجوز بهداشتی استفاده نمایید.

 · کسانیکه با مصرف شیردچار اختلال گوارشی میشوندباید شیر را سرد .به مقدار کم و به دفعات بنوشند ویا بجای شیر از ماست وپنیر استفاده نمایند.

 · هیچ سفره ای بدون فرآورده های لبنی کامل نیست.

 · 45 گرم پنیر معادل یک لیوال شیر است.

 توصیه های بهداشتی در مورد فرآورده های گوشتی :

 · از خریدکالباس هایی که تغییر رنگ داده خودداری نمایید.

 · از خرید همبرگر و کباب لقمه غیر منجمد خودداری به عمل آورید.

 · از خریدسوسیس هایی که تاریخ تولید و انقضائ ندارد خودداری نمایید.

 · از نگهداری سوسیس و کالباس به مدت بیش از ۳۶ ساعت دریخچال خودداری نمایید.

 · سوسیس را میتوان جهت نگهداری بیشتردر داخل فریزر منجمد کنید.

 · از خریدسوسیس و کالباس هایی که پوشش آنها پارگی دارد خودداری به عمل آورید.

 · از خوردن سوسیس و کالباس بصورت مداوم خودداری نمایید.

 توصیه های بهداشتی لازم در مورد گوشت مرغ و ماهی :

 · گوشت موردمصرف پس از خرید باید بخوبی شسته شود.

 · حتی المقدور از خرید گوشت چرخ کرده و آماده خودداری نمایید.

 · جهت نگهداری گوشت مورد مصرف برای ۲تا۳ روز از بالاترین قسمت یخچال استفاده نمایید.

 · از خرید گوشت ذبح شده در خارج از گشتارگاههای مجاز خودداری نمایید.

 · ماهی تازه میبایست دارای فلس درخشنده و محکم به بدن چسپیده .چشم برجسته و شفاف .آبشش هایی به رنگ قرمزبوده و بوی نامطبوعی نداشته باشد.

 · گوشت مرغ فاسد –تیره – پرخون یا کبود است.

روشهای نگهداری مواد غذایی

 · از مصرف مرغهایی که دچار لاغری شدید هستند جداً خودداری نمایید .

 روش صحیح نگهداری نان :

بهداشت جهت نگهداری نان در طولانی مدت (بیش از ۴۸ ساعت ) آنرا در فریزر نگهداری نمایید.

 · ار تحویل نانهای کپکزده موجب بیمار شدن دام و طیور و الوده شدن شیر و گوشت انها و نهایتاً بیمار شدن انسان میگردد خودداری نمایید.

 · نانهای ضایعات براحتی الامکان در گوشه ای دور ازآشپزخانه و مواد غذایی مورد مصرف در محلی خشک نگهداری کنید.

 · چنانچه نان پس ازتولید در زمان مناسب بسته بندی شود بیات شدن آن به تاخیر می افتد.

 · از خرید آردهای سوخاری فاقدمشخصات و فله ای خودداری شود.

 ۱- چیدن نان های داغ بر روی هم، کپک زدگی را تسریع، فساد زدگی را تسهیل و ضایعات نان را تشدید می کند؛

 2- قبل از سرد شدن کامل نان ها، آنها را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در پلاستیک دربسته بگذارید.

 3- حرارت نان باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید؛

 4- نان خوب مستلزم داشتن آرد با کیفیت، نانوای خوب و نگهداری صحیح است؛

 5- همان گونه که بعضی از برنج ها پخت خوبی ندارند، آرد نامرغوب نیز پخت خوبی نخواهد داشت؛

 6- دادن نان کپک زده به گاوها مضر و سرطان زا است. در ضمن موجب آلوده شدن شیر آنها می شود؛

روشهای نگهداری مواد غذایی

 7- در ایجاد ضایعات نان، مردم ۲۰ درصد، نانوایان ۳۰ درصد و آرد مصرفی ۵۰ درصد تأثیر گذارند؛

 8- خرید نان مازاد بر نیاز روزانه، یکی از علل افزایش ضایعات نان است. از خرید نان اضافی خودداری کنید؛

 چیدن نان های داغ بر روی هم، باعث کپک زدگی زودرس آن می گردد. از دسته کردن نان داغ جداً بپرهیزید.

 9- از خوردن نان سبوس دار در وعده های غذای خود غافل نشوید؛ مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری های قلبی و گوارشی را کاهش می دهد؛

 10- خوردن نان سبوس دار مانع از جذب سریع قند و چربی در خون می گردد؛

 11- نان های تیره (حاوی سبوس بیشتر) ارزش غذایی بالاتری نسبت به نان های سفید و روشن دارند؛

 12- قرار دادن نان در یخچال، بیات شدن نان را تسریع می نماید؛

 13- انباشته شدن نان داغ قبل از سرد شدن، باعث تغییر حالت ظاهری، بیات شدگن زودرس، تسریع در کپک زدگی، تشدید ضایعات و ایجاد بیماری گوارشی می گردد؛

 14- قبل از سرد شدن کامل، نان را دسته نکنید. نان سرد شده را نیز در سفره در بسته نگهداری نمایید؛

 مصرف نان سبوس دار در هر وعده ی غذایی ۳۰ تا ۴۰ درصد خطر ابتلا به بیماری هایقلبی و گوارشی را کاهش می دهد.

روشهای نگهداری مواد غذایی

 15- هنگام خرید نان حتماً یک سفره ی پارچه ای یا پلاستیکی به همراه داشته باشید؛

 16- نانی که پس از سرد شدن با سفره حمل و نگهداری شود، مطبوع تر و ماندگارتر خواهد بود؛

روشهای نگهداری مواد غذایی

 17- هر چه سبوس آرد بیشتر، ارزش غذایی آن نیز افزون تر و هرچه سبوس آرد کمتر، ارزش غذایی آن نیز کمتر و کیفیت نان نیز پایین تر خواهد بود؛

 18- بین حرارت، رطوبت و کپک زدگی رابطه ی مستقیم وجود دارد؛ در نتیجه نان هایی که به صورت داغ بر روی هم دسته شوند، محیط مناسبی را برای فساد میکروبی و کپک زدگی فراهم می سازند؛

 19- آرد حاصل از گندم تازه و نارس، باعث تولید نان های سفت و بدهضم خواهد شد؛

 20- نان خوب نانی است که آرد آن خوب، خمیر آن تخمیر شده، نانوایش ماهر و مصرف کننده ی آن واقف به اصول نگهداری صحیح باشد.

در انواع روش های سالمسازی و نگهداری مواد غذایی معمولا" اهداف زیر مد نظر  کارشناسان امر می باشد:

۱- از بین بردن میکروبهای موجود در مواد غذایی اعم از عوامل بیماریزا و یا غیر بیماریزا که می تواند به تفکیک هم انجام شود . همانند پاستوریزه کردن شیر که تنها عوامل یا میکروبهای بیماریزای شیر از بین می روند یا روش استریلیزه کردن شیر که تمامی عوامل بیماریزا و یا غیربیماریزای موجود در شیر از بین برده می شوند.

   روشهای نگهداری مواد غذایی 2                         روشهای نگهداری مواد غذایی 2

 

۲- جلوگیری از تکثیر میکروبها در زمانی معین : زیرا در بعضی از مواد غذایی میکروبها در حالت انتظار بوده و به محض اینکه شرایط آماده شود، شروع به رشد و تکثیر می نمایند. نگهداری مواد غذایی پخته شده در خارج از دمای محدوده خطر(کمتر از ۸ درجه سانتیگراد و بالاتر از دمای ۶۵ درجه سانتیگراد ) نیز از جمله روشهای نگهداری مواد غذایی است که مانع از رشد و تکثیر میکروبهای فرصت طلب می شود .

 

۳- محفوظ نگهداشتن ماده غذایی  از آلودگی با ارگانیسم های بیماریزا یا مواد شیمیایی . کنسرو کردن برخی از مواد غذایی نیز می تواند یکی از روش های این چنینی باشد.

روشهای نگهداری مواد غذایی 2      روشهای نگهداری مواد غذایی 2

 

۴- حفظ کیفیت مطلوب ماده غذایی از نظر رنگ، طعم ، قوام و ارزش تغذیه ای(غذایی) : ظاهر ، قوام ، مزه و اجزای شیمیایی مواد غذایی به واسطه تاثیر هوا، دما، نور ، رطوبت و زمان دستخوش تغییر می شوند، این تغییرات باکنش آنزیمی و حضور مقادیر جزیی کاتالیستهای معدنی نظیر مس و آهن شتاب می یابند.

تمامی بافتهای گیاهی و جانوری حاوی آنزیمهایی هستند که در دمای اتاق یا دماهای بالاتر بسیار فعالند. سرعت تغییر شیمیایی به ازای هر ۱۰درجه سانتیگراد افزایش دما، دو برابر می شود.

تند شدن چربیها مثالی از اکسیداسیون ناخواسته است و حتی در غذاهایی که اندکی چربی دارند سبب بد مزگی غذا می شود. اکسیداسیون ، از دست رفتن اسیدآسکوربیک را نیز به همراه دارد.

رشته های بافتهای گیاهی و جانوری نرم می شوند و سطح مقطع میوه های غیر اسیدی  بر اثر عمل آنزیمی اکسیده و تیره می گردد و لذا قوام ،رنگ و ارزش تغذیه ای آن میوه تغییر می یابد.

قرار گرفتن شیر در معرض آفتاب سبب می شود که طعم پیه بگیرد و ریبوفلاوین و ویتامین B6 آن نیز زایل شود.

از جمله روش های سالمسازی و نگهداری مواد غذایی می توان به روش های پاستوریزه کردن ، استریل کردن ، کنسرو کردن ، اشعه دادن ، خشک کردن ، نمک سود کردن ، دودی کردن و منجمد کردن اشاره نمود

– نگهداری موادغذایی – روش نگهداری مواد غذایی در یخچال
قرار دادن مواد غذایی گوناگون و متعدد برای مدت طولانی در داخل یخچال،کار بسیار راحتی است. اما معمولاً افراد خانواده از مواد غذایی که در داخل یخچالشان وجود دارد غافل می‌شوند و آنها را به فراموشی می‌سپارند.

روشهای نگهداری مواد غذایی 2

روش نگهداری مواد غذایی در یخچال

بهداشت و نگهداری مواد غذایی – روش نگهداری مواد غذایی در یخچال

پنیرهای به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود در داخل یخچال بگذارید.

کارشناسان می‌گویند برای اینکه از سالم بودن مواد غذایی اطمینان حاصل کنیم همیشه نباید به برچسب‌های روی آنها که توضیحاتی در مورد تاریخ مصرف داده است اطمینان کرد. اگرچه بعضی از مواد غذایی دارای چنین برچسب‌هایی هم نیستند. سایر مواد خوراکی دیگری که دارای چنین توضیحاتی هستند هم ممکن است گاهی اوقات مصرف کننده را گیج و سرگردان کند.

بیشتر مردم به محض اینکه درب قوطی کنسروها و مواد غذایی را باز می کنند، نمی‌توانند تشخیص بدهند که آیا آنها تازه و قابل مصرف هستند یا خیر. بنابراین بسیار مهم است که بدانیم کدام یک از مواد غذایی و خوراکی به محض آنکه در یخچال قرار می‌گیرند، ماندگاری و طول عمر کمتری دارند و سریع‌تر فاسد می‌شوند.

اگر مواد خوراکی که برای تهیه غذا در یخچال نگهداری می‌شوند، پس از گذشت یک مدت طولانی مورد مصرف قرار بگیرند، می‌توانند موجب فاسد شدن غذایی که ما مصرف می‌کنیم شوند و در نهایت خطرات و مشکلات بسیار جدی برای سلامت ما ایجاد می‌کنند.

بطری‌های حاوی آب میوه که مخصوص کودکان است از زمانی که درب آن باز می‌شود، به مدت یک تا سه روز در یخچال قابل استفاده و نگهداری هستند و تازه می‌مانند. گوشت و سبزیجات تازه‌ای که برای کودکان تهیه می‌شود هم باید پس از یک تا دو روز نگهداری در داخل یخچال، دور ریخته شوند. این یک اصل است: هرگز غذای کودکان را بیشتر از سه روز در داخل یخچال نگهداری نکنید.

خطری که گاهی اوقات غذای کودکان را تهدید می‌کند این است که والدین ممکن است کودکان خود را با شیشه شیر غذا بدهند. با این عمل بزاق دهان که به شیشه منتقل می‌شود می‌تواند به رشد باکتری، پس از آنکه که شیشه را مجددا‌ً به داخل یخچال می‌گذارند کمک کند. اگر شما بطری حاوی مواد غذایی کودک خود را بیشتر از یک بار مصرف می‌کنید، برای هر بار استفاده از آن حتماً اطمینان حاصل کنید که به مقدار کافی از آن برای کودک خود برداشته‌اید. با این عمل مجدداً‌ قاشق کثیف وارد بطری نمی‌گردد.

نگهداری سس گوجه فرنگی در یخچال

سس‌هایی که اساسا‌ً با گوجه فرنگی تهیه می‌شوند به محض آنکه درب آنها باز می‌شود، تنها به مدت ۵ روز در یخچال می‌توانند نگهداری شوند و تازه بمانند. نگهداری این نوع سس‌ها به دقت زیادی احتیاج دارد.

این نوع سس‌ها را نباید به مدت طولانی در یخچال نگهدارید تا کپک بزند. گاهی اوقات ممکن است شما پس از ۵ روز، کپکی که بر روی سس ایجاد می شود را نبینید. اما آن سس آنقدر کهنه شده است که دیگر قابل استفاده نخواهد بود. بعضی از کپک‌ها و یا قارچ‌ها ایجاد سمومی می‌کنند که می‌توانند بسیار مضر باشند. کپک‌ها در محیط‌های خیلی مرطوب رشد می‌کنند و عاملی که باعث گسترش و افزایش آنها می‌گردد، حجم بیش از حد رطوبت است. طبخ و پخت آنها نیز نمی‌تواند سموم آن را نابود کند و از بین ببرد. بنابراین برای امنیت و سلامت بیشتر، بهتر است که آن را دور بریزید.

نگهداری سس مایونز در یخچال

این نوع سس از زمانی که درب آن باز می شود می‌تواند به مدت دو ماه در یخچال نگهداری و استفاده شود. سس مایونز به دلیل آنکه حجم چربی آن بالا است، مانع رشد باکتری و کپک می‌شود، اما روغن موجود درآن پس از گذشت مدت زمان کوتاهی از تاریخ مصرف آن شروع به تجزیه شدن می‌کند و طعم و بوی آن را تغییر می‌دهد و دیگر مزه خوبی نمی‌دهد.

گاهی اوقات ممکن است که شما در تغییر بوی آن دچار اشتباه شوید و قادر نباشید تشخیص دهید که بوی آن تغییر کرده است، بنابراین کاملاً‌ دقت کنید و در این گونه موارد هرگز ریسک نکنید و حتماً آن را حتی اگر متعلق به یک کارخانه معتبری است، پس از گذشت دوماه نگهداری در یخچال، دور بریزید. برای سایرچاشنی‌های دیگر مثل ترکیبات رب گوجه فرنگی و قارچ، سس سالاد حتماً به تاریخ مصرف آن که معمولاً دقیق و درست هستند مراجعه کنید.

پیگیری کردن و به خاطر سپردن اینکه چه مدت غذای شما در یخچال مانده و نگهداری شده است کارآسانی نیست. به همین دلیل پیشنهاد می‌شود که یک قلم و کاغذ بردارید و تاریخی که شما درب هر نوع کنسرو یا بطری را باز می کنید بنویسید و از تاریخ ها به عنوان علامت مرجع استفاده کنید. به محض اینکه تاریخ مصرف آن از زمانی که شما یادداشت کردید گذشت، باید آن ماده خوراکی را دور بریزید.

نگهداری پنیر در یخچال

پنیرهای نرم‌تر ماندگاری و عمرحیاتشان کمتر از پنیرهای سفت است. ما می‌توانیم پنیرهای سفت مثل پنیر سفید و پنیرهای سوئیسی را پس از آنکه درب آن را باز می‌کنیم، به مدت ۳ تا ۴هفته در یخچال نگهداری کنیم.

پنیرهای نرم، مثل پنیرهای پرچرب را تنها به مدت یک هفته می‌توانیم در یخچال نگهداری کنیم. برای اینکه از سالم بودن پنیرکاملاً اطمینان حاصل کنید، ‌می‌توانید به تاریخ تولیدآن نگاه کنید. اما بهترین روش این است که پنیر را امتحان کنید. یعنی دقت کنید و ببینید آیا کپکی بر روی آن وجود دارد یا خیر.

شما می‌توانید دوام و ماندگاری پنیر را قبل از اینکه آن را در یخچال نگهداری کنید افزایش دهید. یعنی حفاظ پلاستیکی روی پنیر را که محکم بر روی آن کشیده شده است بردارید و پنیر را در کاغذهای موم دار قرار دهید و آن را کاملاً‌ با کاغذ بپوشانید.

شما می‌توانید پنیری را که بر روی آن کپک وجود دارد مصرف کنید اما باید در این مورد خیلی دقت کنید. با چاقو، به اندازه یک کمی بیشتر از سطحی را که با کپک پوشیده شده است ببرید و سعی کنید چاقو را تمیز نگه دارید تا از گسترش و افزایش کپک خودداری کنید و سپس آن را مجدداً با مقداری از کاغذی که به موم آغشته است بپوشانید.

نگهداری تخم مرغ در یخچال

تخم مرغ‌ها را می‌توانید حداقل به مدت ۳ تا ۵ هفته در یخچال نگهداری کنید. به خاطر داشته باشید که تخم مرغ‌ها را حتی اگر یک جای مخصوص و مجزا برای آن دارید در قسمت جلوی یخچال قرار ندهید. اگر آنها را در جلوی یخچال قرار دهید خیلی سریع تر فاسد می‌شوند.

تخم مرغ، شیر و مواد غذایی خام مثل ماهی، گوشت و مرغ را در قسمت عقب یخچال قرار دهید. برای اینکه قسمت عقب یخچال سردتر است و باکتری در جایی که درجه حرارت پایین و فضا خنک تر است کمتر رشد می کند. عقب یخچال معمولاً خنک‌ترین و سردترین قسمت یخچال شماست.

بنابراین بهتر است مواد خوراکی که مستلزم این هستند که تازه‌تر بمانند درآن جا نگهداری کنید. شما می‌توانید مواد خوراکی مثل کره را درجلوی یخچال که گرم‌تر است نگهداری کنید. کره، بطری آب و سایر نوشیدنی‌هایی که درب آن باز است کمتر مستعد فاسد شدن هستند و با دمای یخچال هیچ گونه مشکلی ندارند.

نگهداری باقی مانده غذاها در یخچال

شما می‌توانید باقی مانده غذاها را به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید حداقل در عرض مدت کوتاه، حدوداً ‌دو ساعت پس از سرو و مصرف کردن آن، برای کاهش دادن خطر بیماری‌هایی که از طریق غذای فاسد منتقل می‌شود در داخل یخچال بگذارید.

هرگز باقی مانده غذاها را در آشپزخانه نگهداری نکنید و به محض اینکه آن را پخت و تهیه کردید، فوراً در یخچال قرار دهید. به این دلیل که هوای خنک و سرمای داخل یخچال میزان رشد باکتری را کاهش می‌دهد. برای مواد خوراکی که حجم بیشتری دارند و فضای زیادی را اشغال می‌کنند، مثل سالاد ماکارونی و غذاهایی نظیر غذاهای چینی با حجم زیاد را به جای اینکه در داخل یک ظرف بزرگ بریزید، آن را در داخل چندین ظرف کوچک قرار دهید و سپس در داخل یخچال بگذارید.

با این روش سرمای یخچال به سرعت و به طور یکنواخت غذا را خنک می‌کند. برای چنین غذاهایی اگر از یک ظرف بزرگ استفاده کنید، به دلیل آنکه سرمای یخچال کاملا ‌و به طور یکنواخت غذا را خنک نمی کند، خطر اینکه باکتری یا هرچیز دیگری در وسط غذا تولید و رشد کند بسیار زیاد است.
بهداشت و نگهداری مواد غذایی –  سایت علمی دانشجویان ایران
ویرایش و تلخیص:آکاایران

The post روشهای نگهداری مواد غذایی ۲ appeared first on روزگار.


جهت مشاهده کامل مطلب به ادامه مطلب رجوع کنید.

بهترین روش های نگهداری مواد غذایی - بیتوته www.beytoote.com/housekeeping/.../food-storage1-methods1.html‏ - ذخیره شده - مشابه مردم برای نگهداری مواد غذایی روشهای کمابیش متفاوتی دارند اما پیروی از یک الگوی راهنمای مشخص برای نگهداری مواد غذایی در منزل می‌تواند تا حدود زیادی در حفظ سلامت این ... روشهای نگهداری مواد غذایی - روزگار rouzegar.com/housekeeping/.../food-preservation-techniques‏ - ذخیره شده - مشابه نگهداری مواد غذایی مکان های مناسب برای نگهداری مواد غذایی,نگهداری لبنیات,بهترین ظروف برای نگهداری حبوبات,نگهداری مواد غذایی در یخچال,نگهداری حبوبات ,روش ... [PPT] روشهای نگهداری مواد غذایی www.zums.ac.ir/files/cityhealth/mavad_gazaii.ppt‏ - ذخیره شده - مشابه 1. روشهای نگهداری مواد غذایی عزیزه غرقی کارشناس بهداشت محیط بهار 92. بشر از ابتدای خلقت به موازات تلاش برای معاش روزانه همیشه در فکر ذخیره و نگهداری مواد غذایی هم ... تصاویر برای روشهای نگهداری مواد غذایی ? روش نگهداری مواد غذایی در یخچال - خانه داری آکا www.akairan.com/khanehdari/behdasht1/11090.html‏ - ذخیره شده خانه داری نگهداری موادغذایی روش نگهداری مواد غذایی در یخچال,مواد غذایی گوناگون و متعدد برای مدت طولانی,یخچال کار,وجود دارد,معمولاً افراد,است,می‌شوند,فراموشی. یوسف اقبلی - اصول و روش های نگهداری مواد غذایی www.aghbali.blogfa.com/post-14.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه 18 سپتامبر 2012 ... اصول و روش های نگهداری مواد غذایی: برای حفظ و نگهداری مواد غذایی از عوامل آلوده و فاسد کننده با در نظر گرفتن نوع آلودگی روشهای مختلفی استفاده می ... بهداشت، نگهداری و خرید مواد غذایی - تبیان www.tebyan.net/newindex.aspx?pid=258‏ - ذخیره شده - مشابه چند نکته مهم درباره نگهداری مواد غذایی در فریزر; یخ زدایی مواد فریز شده اگر به درستی انجام گیرد باعث حفظ مواد مغذی می شود و چنانچه به روش ناصحیح انجام شود باعث ... بهترین روش های نگهداری از مواد غذایی-پرشین پرشیا www.persianpersia.com/health/hdetails.php?articleid=1778...‏ - ذخیره شده - مشابه هر کدبانویی باید برای خرید مواد غذایی، پول و سلیقه خرج کند اما این هم کافی نیست. هر ماده غذایی بعد از ورود به آشپزخانه باید به محلی مناسب منتقل و آنجا نگهداری شود. نگهداری غذا - ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد https://fa.wikipedia.org/wiki/نگهداری_غذا‏ - ذخیره شده از روش‌های نگهداری، می‌توان به استفاده از باکتری‌های خوش خیم، مخمرها و قارچ برای اضافه ... نگهداری مواد غذایی معمولا از طریق جلوگیری از رشد باکتری‌ها، قارچ‌ها و سایر ... نحوه نگهداری مواد غذایی - سایت بهداشت محیط ایران www.environmentalhealth.ir/292‏ - ذخیره شده - مشابه نحوه نگهداری مواد غذایی - سایت بهداشت محیط ایران - بهداشت محیط،آب وفاضلاب، مواد زائد ... روش صحیح نگهداری نان : ... استاندارد روش نمونه گیری از پس آبهای صنعتی. چگونگی نگهداری مواد غذایی در یخچال - مهمترین اخبار ایران و جهان vista.ir/article/3174/چگونگی-نگهداری-مواد-غذایی-در-یخچال‏ - ذخیره شده - مشابه نان: نان را در ظرف مخصوص نان در یخچال بگذارید. اگر فریزر جای کافی دارد، برای نگهداری نان بهتر است. لبنیات: پنیر نرم، شیر، ماست، پودر شیر و غذاهایی از این دست را ... وبلاگ تخصصی نویسندگی - روش های نگهداری مواد غذائی به روش سنتی pomebe.blogfa.com/page/post.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه روش های نگهداری مواد غذائی به روش سنتی. نگهداری مواد غذائی بطریق سنتی در شکل خود از قدیمیترین روش های نگهدار مواد غذائی است که در اکثر نقاط جهان رایج بوده است و ... [PDF] اصول کلی نگهداری مواد غذایی old4.mui.ac.ir/fdo/images/food_download/.../preservation.pdf‏ - ذخیره شده تاریخچه و وضعیت سردخانه در ایران. ایران از جمله کشورهای پیشکسوت در امر استفاده از سرما به منظور نگهداری مواد غذایی است . نگهداری. مواد غذایی به روش سنتی در مناطق ... شرایط و مدت نگهداری مواد غذایی - معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ... eazphcp.tbzmed.ac.ir/?PageID=1359‏ - ذخیره شده - مشابه ردیف, نام محصول, مدت زمان نگهداری, دمای نگهداری, محل نگهداری. 1, شیر استرلیزه, حداکثر 3 ماه, دمای محیط, خارج و داخل یخچال. 2, شیر پاستوریزه, حداکثر 3 روز, 1-4c, داخل ... : نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی - دانشنامه رشد daneshnameh.roshd.ir/.../mavara-index.php?...نگهداری...مواد+غذایی‏ - ذخیره شده - مشابه تعریف. در صنعت تولید غذا، نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی به فرایندهایی اطلاق می شود که طی آنها، مواد غذایی را طعم دار کرده و به علاوه با استفاده از این روش ها می توان ... حرفه و فن دوره راهنمایی - روش نگهداری مواد غذایی در گذشته jamalabadi.mihanblog.com/post/21‏ - ذخیره شده - مشابه روش نگهداری مواد غذایی در گذشته: قدیمی ها که نه یخچال داشتند و نه فریزر، برای نگه داری مواد غذایی خود از روش های خاصی. استفاده می کردند که نتیجه هم می داد. حال به چند مورد ... علوم و صنایع غذایی - روشهای نگهداری www.arabomid.blogfa.com/cat-32.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه روشهای نگهداری. میکرو ارگانیسمها در هوا، گرد و غبار، خاک، فاضلاب و روی دستها و قسمتهای دیگر بدن وجود دارند و آنقدر فراوان هستند که وجود آنها روی غذا اجتناب ناپذیر ... نگهداری مواد غذایی در گذشته - سنخاس جلس oldsankhast.parsiblog.com/Posts/52/‏ - ذخیره شده - مشابه 26 ژوئن 2014 ... آن ها روش های متفاوتی برای نگهداری مواد غذایی ابداع کرده بودند.در این بخش شیوه های نگهداری مواد غذایی به طور خلاصه پیش روی شما قرار خواهد گرفت: 2. دانلود مقاله رایگان/روشهای نگهداری مواد غذایی | خشک کردن، - قطره www.ghatreh.com/.../دانلود-مقاله-رایگان-روشهای-نگهداری-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده 5 ا کتبر 2015 ... پایگاه خبری شباویز/ روشهای نگهداری مواد غذایی تعریف خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند با گرفتن آب موجود در ... تحقیق درباره انواع روش های نگهداری مواد غذایی بازدید - سایت پروژه های ... elmiproje.ir/.../تحقیق-درباره-انواع-روش-های-نگهداری-مواد-غذایی-بازدید-.html‏ - ذخیره شده 9 ا کتبر 2015 ... تحقیق درباره انواع روش های نگهداری مواد غذایی بازدید: ,تحقیق درباره انواع روش های نگهداری مو د غذایی بازدید: ,سایت پروژه های علمی. روشهای نگهداری مواد غذایی - سایت علمی دانشجویان ایران www.daneshju.ir/forum/f1453/t49008.html‏ - ذخیره شده - مشابه 27 جولای 2008 ... 14- دود دادن(smoking): دود آلود کردن سطح مواد غذایی بمنظور طعم دادن، پختن و یا نگهداری آنها. در این روش مواد غذایی را در معرض دود حاصل از سوختن چوب قرار ... نگهداری صحیح میوه و سبزی و مواد غذایی در یخچال - مجله پزشکی مادر www.ir-med.com/.../4015-نگهداری-صحیح-میوه-و-سبزی-و-مواد-غذایی-در-یخچال‏ - ذخیره شده سرد کردن و انجماد یکی از متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است که موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می شود. استفاده از یخچال برای نگهداری برخی مواد غذایی فاسد ... [DOC] بعد از پخت www.arakmu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=3800d28c...‏ - ذخیره شده - مشابه نحوه تهیه غذا و نگهداری آن بعد از پخت. نویسنده: عصمت عباسی. اهداف آموزشی : 1 دانستن عوامل آلوده کننده موادغذایی 2 آشنایی با روش های نگهداری مناسب موادغذایی [DOC] نگهداری مواد غذایی در یخچال www.arakmu.ac.ir/portal/File/ShowFile.aspx?ID=c1e2c4b6...‏ - ذخیره شده - مشابه نگهداری مواد غذایی در یخچال. سرد کردن و انجماد یکی از متداول ترین روش های نگهداری مواد غذایی است که موجب طولانی شدن زمان ماندگاری آنها می شود. استفاده از یخچال برای ... حسین حاجیان فر - کارشناس ارشد تغذیه - روشهای نگهداری مواد غذایی 1 www.drhajianfar.ir/index.php?ToDo=ShowArticles&AID...‏ - ذخیره شده در بین انواع روشهای نگهداری موادغذایی ، استفاده از گرما از اهمیت خاصی برخوردار می ... روش انجماد مواد غذایی به این صورت انجام می گیرد که آب داخل سلولی و خارج سلولی به ... یک سبد سلامتی - بهداشت مواد غذایی و نحوه نگهداری آنها www.1sh85.blogfa.com/post-21.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه 3- روشهای پیشگیری از فساد مواد غذایی را بداند. 4- نحوه نگهداری مواد غذایی با استفاده از روش سرما و گرما را بداند. مقدمه : مفهوم گسترده بهداشت مواد غذایی عبارتند از ... اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی محمد مهدی محمدی www.bpums.ac.ir/Faculty-mohammadi-course-103.htm‏ - ذخیره شده پورتال علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی بوشهر, بیمارستان ها ,مراکز درمانی بهداشتی , نشریات و مراکز تحقیقات بوشهر, مقاله روش های نگهداری مواد غذایی به طریق سنتی و تقسیم بندی روش ها bankmaghale.ir/مقاله-روش-های-نگهداری-مواد-غذایی-به-طری/‏ - ذخیره شده مقاله روش های نگهداری مواد غذایی به طریق سنتی و تقسیم بندی روش ها مربوطه به صورت فایل ورد word و قابل ویرایش می باشد و دارای ۱۹ صفحه است . بلافاصله بعد از ... روش های نگهداری و مراقبت از غذا - راسخون rasekhoon.net/.../روش%20های%20نگهداری%20و%20مراقبت%20از%20غذا/‏ - ذخیره شده - مشابه مراقبت و محافظت از غذا در برابر فساد مواد غذایی در حفظ سلامت وپیشگیری از بروز بیماری ها اهمیت بسزایی دارد .در این مقاله به نکات مهمی در زمینه مراقبت از مواد غذایی و ... نگهداری مواد غذایی مایکت myket.ir/app/com.samira.../نگهداری%20مواد%20غذایی‏ - ذخیره شده 13 ا کتبر 2015 ... نگهداری مواد غذایی به مدت طولانی تر اصول و روش هایی داره که اگه بلد باشیم کمک می کنه بسیاری از مواد غذایی مون همچنان تازگی و کیفیت خود را حفظ ... نگهداری این مواد غذایی در فریزر ممنوع است! - نمناک namnak.com/8057-نگهداری-مواد-غذایی.html‏ - ذخیره شده - مشابه نگهداری مواد غذایی به روش و شیوه ای درست در حفظ سلامت و مواد مغذی موجود در آنها نقشی اسای دارد که در این بخش بهآ ن دسته ازمواد غذایی که نگهداری آنها در فریزر ممنوع است ... [PDF] UserFiles/اصول و روش های نگهداری مواد غذایی.pdf www.bmsu.ac.ir/.../اروش%20های%20نگهداری%20مواد%20غذایی.pdf‏ - ذخیره شده - مشابه ﺑﺴﻤﻪ ﺗﻌﺎﻟﻲ. ﻣﺮﻛﺰ ﻣﻄﺎﻟﻌﺎت و ﺗﻮﺳﻌﻪ آﻣﻮزش ﭘﺰﺷﻜﻲ. داﻧﺸﮕﺎه ﻋﻠﻮم ﭘﺰﺷﻜﻲ ﺑﻘﻴﻪ. اﷲ. –. اداره آﻣﻮزش. ﻛﻤﻴﺘﻪ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ. رﻳﺰی درﺳﻲ. اﻟﮕﻮی ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ دوره آﻣﻮزﺷﻲ. (. Course plan. ) درس. : اﺻﻮل وروش ﻫﺎی ﻧﮕﻬﺪاری ... رهیار - روش های نگهداری مواد غذایی – پایه سوم ( دبستان پونک ) www.rahyar.net/9832‏ - ذخیره شده روش های نگهداری مواد غذایی – پایه سوم ( دبستان پونک ). تاریخ درج: اردیبهشت 1394. عنوان فعالیت: تهیه کمپوت سیب. ابتدا دانش آموزان دست های خود را شستند، سپس هر ... بهترین روش انجماد مواد غذایی - Bartarinha.IR | برترین ها www.bartarinha.ir/fa/news/171218/بهترین-روش-انجماد-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده 21 ژانویه 2015 ... مجله سیب سبز - نسرین خسروشاهی: یکی از راه‌های نگهداری مواد غذایی، منجمد کردن آنهاست . به این ترتیب می‌توان مدت طولانی‌تری مواد غذایی را نگه داشت و ... نگهداری مواد غذایی در منزل | سبک زندگی سالم - خانه 20115.ir/life_style/نگهداری-مواد-غذایی-در-منزل/‏ - ذخیره شده - مشابه 9 نوامبر 2012 ... اصول و اهداف نگهداری مواد غذایی. در انواع روش های سالمسازی و نگهداری مواد غذایی معمولا” اهداف زیر مد نظرکارشناسان ا مر می باشد: v از بین بردن میکروبهای ... آشپزی رنگین - نکات آشپزی و نگهداری مواد غذایی( 9) ashpazierangin.net/category/59‏ - ذخیره شده آشپزی رنگین - نکات آشپزی و نگهداری مواد غذایی( 9) - طرزتهیه انواع غذاهای ایرانی و ... روش نگهداری موز در یخچال ... امواج ماکروویو بر مواد غذایی تاثیرات مختلفی دارد. روش انجماد صحیح مواد غذایی برای نگهداری در فریزر : سایت پزشکان ... www.pezeshk.us/?p=6793‏ - ذخیره شده - مشابه 1 آوریل 2007 ... امروزه نگهداری مواد غذایی در فریزر و مصرف آن در طول ماه های آینده به امری طبیعی در بین خانواده ها تبدیل گشته است . سایت پزشکان بدون مرز سعی دارد ... نگهداری طولانی مدت مواد غذایی به کمک فناوری نانو nano.ir/newstext.php?Code=2137‏ - ذخیره شده - مشابه 13 ژوئن 2006 ... شرکت‌های مختلف دیگری نیز در توسعه صنعت بسته‌بندی مواد غذایی پیش‌گام هستند که فعالیت‌هایشان در زمینه روش‌های بهبود ایمنی نگهداری غذا معطوف ... روش های نگهداری مواد غذایی :: دانلود برنامه های اندروید android-download.blog.ir/.../روش%20های%20نگهداری%20مواد%20غذایی‏ - ذخیره شده 30 ا کتبر 2015 ... بهترین روش های نگهداری مواد غذایی - بیتوته www.beytoote.com/.../food-storage1- methods1.html Translate this page نگهداری مواد غذایی مکان های ... [PDF] در مورد نگهداری مواد غذایی در یخچالی: www.mums.ac.ir/shares/drug/drug.../yakhchal%20pamfelet.pdf‏ - ذخیره شده - مشابه 1. 2. 3. مقدمه: سرد کردن و منجمد کردن یکی از متداول ترین. روش های نگهداری مواد غذایی است که موجب. طوالنی شدن زمان ماندگاری می شود. استفاده. از یخچال برای نگهداری برخی ... انواع وطرز نگهداری مواد غذایی مردم روبخت در 100سال پیش - روستای رویخت royokht.blogfa.com/post-41.aspx‏ - ذخیره شده - مشابه روستای رویخت بیرجند از قدیم تا کنون - انواع وطرز نگهداری مواد غذایی مردم روبخت ... 3- روش نگهداری گوشت و استخوان :استخوانها را با گوشت هایی که روی آنها بود تکه تکه ... آشنایی با اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی - Free Web Space samanehmsh.150m.com/7.htm‏ - ذخیره شده - مشابه آشنایی با اصول و روشهای نگهداری مواد غذایی. برای آنکه مواد غذایی را از عوامل آلوده و فاسد کننده حفظ کنیم با در نظر گرفتن نوع آلودگی احتمالی و نوع ماده غذایی ، بافت و ... [PDF] ٣ـ صنایع غذایی مراحل تهیه و نگهداری محصوالت باال چه تفاوت هایی با هم دا www.chap.sch.ir/sites/default/files/books/.../118-158-C143-3.pdf‏ - ذخیره شده - مشابه در این بخش ابتدا با روش های مختلف نگهداری مواد غذایی، سپس انواع بسته بندی و ... یکی از قدیمی ترین روش های نگهداری مواد غذایی است که به صورت های الف( گرم کردن :. روش های اصولی نگهداری مواد غذایی در فریزر و یخ زدایی www.samatak.com/.../basic-methods-for-food-storage-in-the-oven.html‏ - ذخیره شده برای اینکه بتوانید از مواد غذایی به مدت طولانی نگهداری کنید باید این مواد و خوراکی ها در فریزر بگذارید. اما نگهداری از مواد غذایی در فریزر هم نیازمند اصول و روش هایی ... اصول نگهداری مواد غذایی در کافه بازار برای اندروید https://cafebazaar.ir/app/com.zhiwan.negahdari/‏ - ذخیره شده مرجع تمامی راهنمایی ها و روش های نگهداری مواد غذایی** ** دیگه نگران کپک زدن و فاسد شدن مواد غذاییتون نباشید!!! ** دانلود کنید و اگه از برنامه خوشتون اومد برنامه رو خریداری ... بهداشت عمومی - آشنایی با روش های بهداشتی نگهداری و مصرف مواد غذایی publichealtheng.blogfa.com/.../آشنایی-با-روش-های-بهداشتی-نگهداری-و-مصرف-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده - مشابه توصیه های بهداشتی در زمینه نگهداری و مصرف مواد غذایی اگر مواد خوراکی که برای تهیه غذا در یخچال نگهداری می‌شوند، پس از گذشت یک مدت طولانی مورد مصرف قرار ... نگهداری اصولی مواد غذایی - معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ارتش health.ajaums.ac.ir/.../News/NewsView.aspx?...0...‏ - ذخیره شده با این وجود دردنیا همه ساله حدود یک سوم مواد غذائی تولید شده به علت عدم استفاده از روشهای مناسب فرایند و نگهداری درسطح کلان دستخوش آلودگی و فساد و اتلاف می شوند و ... دانلود مقاله روشهای نگهداری مواد غذایی - پروژه دات کام www.prozhe.com/مقاله-روشهای-نگهداری-مواد-غذایی‏ - ذخیره شده 29 سپتامبر 2015 ... شرح مختصر : خشک کردن، یکی از روش های نگهداری طولانی مدت از غذاهاست. این فرایند ... روش های مختلفی برای خشک کردن مواد غذایی وجود دارد. هر کدام از ... با افزایش روز افزون جمعیت جهان ، روشهای نگهداری مواد غذایی ، محصولات ... jamejamonline.ir/.../با-افزایش-روز-افزون-جمعیت-جهان-،-روشهای-نگهداری-مواد-غذایی-،-محصولات-کشاورزی-،-دامی-و-سایر-فرآورده-های-جنبی-،-رو...‏ - ذخیره شده سالهاست درتمامی دنیا مواد غذایی را به روشهای مختلف ازجمله خشک کردن ، نمک سودکردن ، کنسرو و روشهای شیمیایی ، نگهداری میکنند. نگهداری موادغذایی - روش نگهداری مواد غذایی در یخچال - صفحه اول envi.ir/.../742-نگهداری-موادغذایی-روش-نگهداری-مواد-غذایی-در-یخچال.html‏ - ذخیره شده بهداشت و نگهداری مواد غذایی - روش نگهداری مواد غذایی در یخچال. پنیرهای به مدت سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کنید. انواع گوناگون پیتزا، مرغ و سالاد ماهی تن را باید ...


لینک منبع و پست :http://rouzegar.com/housekeeping/sustenance/food-preservation-techniques-2
نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.