ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
شما میتوانید درون فلفلهای دلمهای را با کینوا و لوبیای سیاه پر کنید و از آن به عنوان یک غذای سرشار از پروتئین گیاهی استفاده کنید. این غذا میتواند برای گیاهخواران بسیار خوشمزه و لذیذ باشد . اگر دوست داشته باشید میتوانید از پنیر پیتزا نیز استفاده کنید .
زمان آماده سازی: کمتر از 30 دقیقه
برای 5 نفر
1.فر را با دمای 350 درجه از قبل گرم کنید .
2.فلفلها را در یک ظرف قرار دهید و به مدت 10 دقیقه در درون فر بپزید .
3.در همین حال،کینوا را در آب سبزیجات به مدت 8 الی 10 دقیقه بپزید . سپس آن را به یک کاسهی بزرگ انتقال دهید .
4.حالا ذرت، لوبیا، گوجه فرنگی، پیاز، هالاپینیو ، سالسا، گشنیز و زیره سبز را به کاسه اضافه کنید .آنها را با هم ترکیب کنید .
5.یک ماهیتابهی نچسب را به مدت 1 دقیقه روی حرارت متوسط گرم کنید . سیر را به آن اضافه کنید و به مدت 1 دقیقه به صورت خشک حرارت دهید . محتوای کاسه را درون ماهیتابه بریزید و به مدت 30 دقیقه هم بزنید . ( پیاز و گوجه فرنگی باید نرم شود )
6.بعد از پخته شدن فلفلها، درون آن را با مخلوط حاصل پر کنید . درب فلفلها را قرار دهید و آن را به مدت 10 دقیقه در فر بپزید . اگر دوست داشتید میتوانید کمی پنیر پیتزا به آن اضافه کنید.
The post طرز تهیه فلفل دلمهای شکم پر appeared first on آلامتو.